Министърът на финансите Асен Василев да покрие дефицита от 1

...
 Министърът на финансите Асен Василев да покрие дефицита от 1
Коментари Харесай

ГЕРБ и ДПС предлагат Асен Василев да покрие дефицита от 1 млрд. лв. в енергетиката

 Министърът на финансите Асен Василев да покрие недостига от 1 милиард лв. в енергетиката. Предложението е било импортирано от ръководителя на ПГ на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов, от съпредседателя на Движение за права и свободи Делян Пеевски, както и от депутатите от ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи Делян Добрев и Станислав Анастасов в Народното събрание. Това заяви Делян Добрев, който е ръководител на парламентарната Комисия по енергетика  в  профила си във Facebook.

" Внесохме предложение Асен Василев да покрие недостига от 1 милиарда лв. в енергетиката, с цел да не се подвига цената на тока с 20%. След малко е гласуването в комисия, а на следващия ден в пленарна зала. В последните 3 години на " смяна " от енергетиката бяха източени към бюджета близо 4 милиарда лв. - т.е., 4 пъти повече. Надявам се всички депутати да поддържат предлагането ни, с цел да защитим хората и бизнеса от фрапантно нарастване на цената ", написа Делян Добрев в профила си във фейсбук.

P.S. " Ако не го направи, ще гледаме еврозоната през крив макарон, тъй като нарастването на тока ще вдигне общата инфлация ", предизвестява още в поста си той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР